Malaysia.BuySellHub.com
ArcadeDB.com - Play Free Games Now!
  Listings Home     Directory     Forums     Fun!     Resources     Specials  
 Join FREE Today!
  Register Now!     Sign In  
 

Listings Categories
Community Hub
Our Popular Sites
The BuySellHub Advantage: One-Stop! Advertise in Auction + Classified + Business Directory. Buy & Sell. Reach Customers-Targeted Sites & Search Engines. Search Offers, Forums & more.
It's FREE! REGISTER NOW
Learn More?: Seller Features | Buyer Features
Buyer? - Browse OFFERS & Contact, Bid & SAVE!
 
Seller? - List your Offers & Reach CUSTOMERS!
[ Classified ] Category: Main > Malaysia > Industrial/Corporate > Others
Kelas Asas Al-Quran Nov Kini Dibuka (Item #56543)
Classified Ad Info
Listing ID: 56543
Posted by Member: SYUKRI
City/Town: GOMBAK
State/Province: SGR
Country: Malaysia
Phone: Call me now 01136505178
Price (if applicable): $0.00 MYR
Listing Began: Oct 10, 2017
Photos 
Click lead image below to zoom:

Description

#Dah lama berazam nak belajar mengaji Al-Quran? πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€” . #Bestnyer kalau dapat lancar baca Al-Quran kan?πŸ€—πŸ€—πŸ€— . . Anda mempunyai salah satu dari cabaran ini?πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . ✘ Siang hari sibuk bekerja, akhirnya tiada masa untuk mengaji? . ✘ Boleh membaca Al-Quran, tapi hukum Tajwid tak tahu?😞😞☹️ . ✘ Tengok orang lain baca Al-Quran lancar jer, tapi diri sendiri baca, tersangkut-sangkut?πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜– . ✘ Best je tengok orang lain baca Al-Quran tapi diri sendiri hanya mampu melihat 😳😳😳 . ✘ Nak hadiahkan bacaan Al-Quran untuk arwah ayah/ibu, tapi tak mampu?😭😭😭 . . JANGAN risau dulu… InshaAllah Fatehah Learning Centre boleh membantu πŸ˜ŠπŸ˜πŸ˜„ . βœ” Kaedah yang digunakan sangat cepat dapat dan anti-lupaπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ . βœ” Jadual kelas tidak mengganggu waktu kerja andaπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ . βœ” Boleh ajak satu family belajar bersama-sama, di samping belajar Al-Quran, dapat eratkan hubungan dengan pasangan dan anak-anak😍😍😍 . βœ” Mengaji tiada exam dan tekanan😎😎 . . Di Fatehah Learning Centre kami percaya bahawa syurga Allah boleh dicapai melalui Seronoknya mempelajari & mengamalkan Al-Quran . Oleh itu untuk menimbulkan rasa Cinta membaca Al-Quran, kami menggunakan kaedah yang cepat dapat dan anti-lupa. Di samping pendekatan yang senang & suasana belajar yang tenang, Kami juga memberi rakaman-rakaman video yang terbukti membantu. . Dalam mencapai impian anda dalam menggapai syurga, Kami ingin bersama-sama anda dalam perjalanan murni ini. . Dengan ini, Kami menjemput orang ramai di luar sana bersama-sama mendapatkan rasa Seronoknya Cinta Al-Quran di Fatehah Learning Centre, Kelas mengaji senang & tenang . Untuk mengetahui lebih lanjut tentang waktu dan perjalanan kelas di Fatehah Learning Centre, sila klik link di bawah πŸ“² www.wasap.my/601116217797 & taip - kelas Quran & nama penuh anda πŸ“² . Kami doakan anda dan seluruh ahli keluarga anda menjadi ahli syurga di akhirat nanti dan sentiasa dalam redha Allah di dunia ini. . . . #FatehahLearningCentre #SeronoknyaCintaAlQuran #KelasMengajiSenangDanTenang . .

E-mail fatehahlearningcentre@gmail.com


View All My Listings | Email me now Contact Me Now | Call me now 01136505178

Please quote BuySellHub.com when calling / contacting us. Thanks.
(Always be prudent when dealing with unfamiliar sellers and buyers!)
Other Details
Link to this page: 
Keyword Tags:  KELAS AL QURAN
Audience Class: General-friendly


Use form below to send this listing to a friend, colleague or biz partner 

<a href="index.php?a=12&amp;b=56543">Click here to send this listing to a friend, colleague or business partner.</a>
Contact Member / Seller of this Listing : SYUKRI

View All My Listings | Email me now Contact Me Now | Call me now 01136505178

Please quote BuySellHub.com when calling / contacting us. Thanks.
(Always be prudent when dealing with unfamiliar sellers and buyers!)
Take More Actions
Email me now Contact Me Now
View All My Listings
tell-a-friend
add-to-favorites
printer friendly
map-this-item
comment, vote for this listing
view comments, votes
Member:
SYUKRI (0)
Member Since: Oct 2017
Feedback Score: 0
# of Ratings: 0 - Score: (0feedback icon)
view member's feedback
Contact Me Now
Seller/Member assumes all responsibility for listing this item. You should contact the seller/member to resolve any questions before transaction. Always be prudent when dealing with unfamiliar sellers and buyers.
View All Photos
You may also be interested in...
Kelas Asas Al-Quran Nov Kini Dibuka -
NANI HOMESTAY -
PROMOSI CUCKOO -
PERSONAL LOANS (0124098441 CIK LYANA ) -
Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER! $ 100.00 MYR


This ad has been viewed 7 times.
report abuse

 





Google
 
Our Sites Network: World Trade | USA |  Canada | Singapore | Malaysia  

home | register |  about us | terms & conditions | help   AddThis Social Bookmark Button
sellers / advertisers - Create your Ad or Auction | Learn more
buyers / users - Get your Free Account | Learn more
members - Login | Bookmark Us
content feeds - rss, view/subscribe


Your Ad Here

Powered by SuccessHub E-Services. ©Copyright 2004-2008 BuySellHub.com, All Rights Reserved. This website or service is provided "as is" and may contain links or information
to or from other members or third parties. Any use of this website or service is at your own risk and constitutes acceptance of our privacy policy and terms and conditions.